Odosielame do 24 hod
Zákazníci si tiež kúpili
Popis Produktu
Táto jedinečná soľ sa získava pomalým pražením himalájskej kamennej soli s dreveným uhlím.
Vďaka stopovým zlúčeninám (najmä síry a železa) má špecifickú farbu, chuť a silnú vôňu pripomínajúcu vajcia. Po jej tepelnej úprave má skôr zemitú vôňu. Ide o špecialitu indickej kuchyne, ktorú nie je možné jednoducho použiť namiesto klasickej soli. Jej vôňa môže byť spočiatku nepríjemná, skvele sa však hodí k pokrmom indickej kuchyne a vegáni ocenia chuť vajec, ktorú dodá vegánskym pokrmom.
Kala Namak je veľmi prínosná aj z hľadiska ajurvédskej medicíny.
Zaujímavosť: Mnohí obyvatelia Indie, Pakistanu si touto soľou posýpajú aj ovocie. Skúste to aj vy. Jemne si s ňou napr. banán, hrušku, jablko alebo zrelé mango a možno vás prekvapí ich zaujímava chuť.
Výživové hodnoty v 100g produktu
- energetická hodnota : 0 kJ/0 kcal
- bielkoviny: 0 g
- sacharidy: 0 g, z toho cukry: 0 g
- tuky: 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
- soľ: 100 g
Alergény: Nie
Upozornenie: Skladujte v suchu a v dobre uzavretom obale. Po otvorení je vhodné presypať túto soľ do sklenenej nádoby s dobre tesniacim viečkom.
Dátum spotreby: je uvedený na obale
Krajina pôvodu: India
výhodná kúpa
Recenzie produktu
Dajte nám vedieť, ako sa vám produkt osvedčil. Hodnotenie môžete napísať, keď sa prihlásite ako registrovaný používateľ.
3,5+ tisíc hodnotení eshopu | 4.9 hviezdičiek | 98% zákazníkov odporúča
Väčšinu recenzií o našom eshope nájdete na Heuréka.
Opýtajte sa v našej zdravotnej poradni
Ak chcete o produkte zistiť viac, oslovte odborníkov v našej zdravotnej poradni. Klásť otázky môžete po prihlásení ako registrovaný používateľ.