Seminár o gemmoterapii

4366 zobrazení

Vážení priatelia. Dovoľte nám pozvať Vás na seminár o Gemmoterapii s českou bylinkárskou legendou pani Mgr. Podhornou a slovenskými fytoterapeutmi Mgr. Dagmar Machničovou a Ing. Pavlom Machničom.

Gemmoterapia - tinktúry z púčikov rastlín je veľmi dôležitý prvok, ktorý môžeme zahrnúť do našich každodenných životov a preto na...
zdroj: google.com

Gemmoterapia - tinktúry z púčikov rastlín je veľmi dôležitý prvok, ktorý môžeme zahrnúť do našich každodenných životov a preto na seminári si hovoríme hlavne o gemmoterapii, modernej a v súčasnosti najúčinnejšej forme fytoterapie.

Zameriame sa teda na liečbu púčikmi, čo je fytoterapia 3. tisícročia. Povieme si komplexné bylinkové kúry z púčikov zamerané na najčastejšie zdravotné problémy.

Povieme si aký by mal byť správny prístup k fytoterapii aj keď nie ste a nebudete bylinkári. Ako môže normálny človek bez hlbších znalostí fytoterapie zapojiť bylinky do každodenného života.

Nie každý musí byť bylinkár, ale každý môže využívať pomoc z prírody, pretože tá je neustále okolo nás. Konečná harmónia tela a mysle to je ten najdôležitejší princíp pri zdravej strave, ktorú môžeme denne obohatiť napríklad o bylinky a ďalšie prírodné produkty.

Gemmoterapia prináša pozoruhodné výsledky i pri ťažko liečiteľných chorobách, napr. pri borelióze, pri rôznych krvných a nervových ochoreniach.

Legendou v praktickej výrobe gemmoterapie je česká bylinkárka pani Mgr. Podhorná. Gemmoterapia sa šírila najmä vo Francúzsku kvôli Paulovi Henrymu - zakladateľovi gemmoterapie a dnes je najviac rozvinutá vo frankofónnych krajinách; okrem materského Francúzska, je to najmä Belgicko, Kanada a pohraničné oblasti Švajčiarska, Talianska a Španielska. Od roku 1998 je to aj Česko a najnovšie Slovensko. Práve pani Podhornej teda vďačíme za to, že Česko bolo prvou nefrankofónnou krajinou, na svete, kde sa gemmoterapeutiká začali hromadne nielen používať, ale i vyrábať.

S pani Mgr. Podhornou spolupracujeme už takmer 10 rokov a na Slovensku sme generálny partner jej firmy Naděje. Mgr. Dagmar Machničová spolu s Mgr. Podhornou vedú na Slovensku najväčšiu poradňu gemmoterapie. Ak si chcete rozšíriť obzor a spoznať túto úžasnú formu bylinkárstva, radi Vás privítame na našich seminároch Gemmoterapie.

Lektori: Mgr. Podhorná, Mgr. Dagmar Machničová, Ing. Pavol Machnič

Seminár o Gemmoterapii sa koná v Považskej Bystrici 30.4.2016, od 10:00 do cca 18:00.  Prihlásiť sa môžete na dasa@zdravysvet.sk

Počet miest je limitovaný, v Čechách sú už všetky semináre s pani Mgr. Podhornou plne obsadené, preto sa prihláste čím skôr.

Mohlo by vás zaujímať

Sila prírody v bylinných prípravkoch a kozmetike

Množstvo výrobcov sa snaží skryť sa za silu prírody deklarovaním, že ten jeho výrobok je preto dobrý, že je prírodný. Toto tvrdenie...

10.11.2015
3608 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní