Kozmetika MEA NATURA

4045 zobrazení

MEA NATURA je kvalitná prírodná kozmetika pochádzajúca z ostrova Kréta.

Hlavnou zložkou tejto kozmetiky je certifikovaný panenský olivový olej. V Stredomorí nazývajú olivový olej zelené zlato. Olivový olej v...
zdroj: google.com

Hlavnou zložkou tejto kozmetiky je certifikovaný panenský olivový olej. V Stredomorí nazývajú olivový olej zelené zlato. Olivový olej v sebe ukrýva mnohé cenné látky, preto sa nevyužíva len v gastronómii, ale aj v liečebnej kozmetike. Už stáročia sa pridáva olivový olej do prípravkov skrášlujúcich a vyživujúcich našu pokožku.

Nie je však olivový olej ako olivový olej. Preto na kozmetické účely sa vyberá väčšinou extra panenský olej z najlepších ručne zbieraných a triedených olív. Olivový olej obsahuje množstvo vitamínov, napr. A, B, C, E, ktoré sa podieľajú na ochrane pokožky pred slnečným žiarením. Kozmetika s olivovým olejom je výnimočná pre všetky typy pokožky, zanecháva pokožku jemnú a vláčnu, udržuje vlhkosť a navyše sa ľahko vstrebáva.

Práve v kozmetike MEA NATURA je použitý certifikovaný panenský olivový olej a tým je zaručená aj jej kvalita.

Všetky produkty MEA NATURA sú dermatologicky testované. Produtky obsahujú 88 - 96% organické suroviny a nenájdete v nich parabény, vazelínu, silikóny, propylen-glykol, syntetické farbivá, minerálne oleje, ani alkohol.

V kozmetike MEA NATURA získate skvelý kozmetický prostriedok za mimoriadne priaznivú cenu.

Vstúpte s nami do sveta olivovej kozmetiky a nechajte svoju pokožku a vlasy prežiariť žiarou slnka ukrytého v tomto zelenom zázraku prírody. Nechajte svoju myseľ rozplývať sa nad neopakovateľnou vôňou tejto kozmetiky.

Produkty Mea Natura nájde u nás v eshope TU.

Ing. Pavol Machnič, redakcia www.zdravysvet.sk

Mohlo by vás zaujímať

Čo ponúka letná záhradka

Už historická skúsenosť potvrdzuje, že mnohé potraviny, ktoré človek postupne spoznával, obsahujú látky prospešné ľudskému zdraviu....

2.8.2011
4227 zobrazení

Diskusia

30 dní
Všetky
najčítanejšie
98 %
zákazníkov odporúča podľa dotazníka spokojnosti za posledných 90 dní