Mletá horská BIO káva z hôr Papui Novej Guinei pestovaná na sopečnej pôde bohatej na minerály vo výške 1677 m nad morom na 3000 malých rodinných plantážach blízko Mount Hagen a Goroka.
Táto káva je pestovaná metódou bio-dynamického poľnohospodárstva v ekologicko nedotknuteľnej prírode. Káva je ručne zbieraná, sušená na slnku a následne pomaly pražená.
Máte možnosť vyskúšať kvalitnú BIO kávu, ktorá bude určite iná, ako priemerné kávy bežne ponúkané na trhu.
Biologicko dynamiké poľnohospodárstvo je viac ako ekologické poľnohospodárstvo. Je metódou, ktorá sa snaží aktívne pracovať s prírodnými liečivými silami. Ide o najstarší spôsob v poľnohospodárstve bez chémie.
Trvalo udržateľný rozvoj, trvalo udržateľný život, trvalá udržateľnosť to sú hodnoty a zásady stratégie, ktorá umožní budúcim generáciám žiť.
Krajina pôvodu: Papua Nová Guinea
Dátum spotreby: Uvedený na obale